Om Clarus

Specialister i klare it-løsninger

Clarus består af en række erfarne rådgivere og tekniske problemknusere, der arbejder for at skabe en klar og tydelig it-struktur i din virksomhed.

Vi servicerer, sælger og driver it-systemer for erhvervskunder. Uanset om I er store eller små, om I er nye eller trofaste kunder, om I bruger PC, Mac eller begge platforme – så står vi til tjeneste. Altid.

Hos Clarus leverer vi it-udstyr og løsninger til virksomheder, og det har vi gjort siden 1998. Efter 20 år i branchen har vi opbygget en solid erfaring, som gør, at vi ved, hvordan systemerne arbejder sammen og ikke mindst, hvad du har brug for.

Vores kontor i Odder huser en række erfarne rådgivere og tekniske problemknusere, som altid er klar til afhjælpe jeres it-problemer. Vores erfaringer fra en række forskellige brancher, både små og store virksomheder, sikrer, at vi er i stand til at skrue den løsning sammen til dig og din virksomhed, som både virker bedst og er mest lønsom.

Vi står klar til at overtage dit besvær med elektronikken, så du kan bruge din tid på det vigtige i dit arbejde.

Hvis du har et problem, kan du altid ringe til os.
Hvad enten du har brug for hjælp til it-support, it-udstyr eller it-drift, så kan du altid regne med klar tale fra os.

Kontakt os

Hvorfor Clarus?

  Vores it-hotline er altid åben
  Vi giver professionel PC- og Mac-support
  Ordentlige aftaler om it-udstyr til virksomheder
  Fjernsupport, så problemerne afhjælpes hurtigt

Lær os at kendeAltid 3 kontaktpersoner

Når du benytter dig af en ydelse hos os, tilknytter vi en primær tekniker/supporter, så det er den samme, I taler med fra gang til gang. Derudover tilknyttes der yderligere 2 kontaktpersoner, som kender jer og jeres virksomhed, og som kan handle, når det er aktuelt. Til gengæld kender vi også 3 i jeres virksomhed, og derfor kalder vi vores metode 3+3 kontakt.

Vores ydelser

Apple-udstyr

Apple tilbyder en bred vifte af udstyr, software og løsninger. Som autoriseret forhandler kan vi give dig en skræddersyet it-løsning…

Læs mere

IT-løsninger

Vi integrerer din maskine, tilslutter til Active Directory, sammenkobler til Windows-servere og sørger for printer-, mail- og VPN-opsætninger…

Læs mere

Hosting og mail

Vi er specialister i mail-udfordringer og etablerer smidige internetforbindelser. Du kan få præcis den plads og hastighed…

Læs mere
Se alle ydelser

Vores kunder siger…

De fleste kan med fordel ville kunne bruge Clarus’ kompetencer...

De fleste kan med fordel ville kunne bruge Clarus’ kompetancer indenfor hhv. udstyrsleverancer, it-reparationer, system-løsninger på særligt blandede miljøer med både Mac og PC og masser af iPhones, iPads osv. – så når vi spørges til et leverandørforslag, så peger vi tit på Clarus, og de har ikke skuffet … endnu (griner).

Jan Larsen
X&CO A/S