Om os2018-03-16T13:49:45+00:00

Klare it-løsninger

Clarus består af en række erfarne rådgivere og tekniske problemknusere, der arbejder for at skabe en klar og tydelig it-struktur i din virksomhed.

Vi servicerer, sælger og driver it-systemer for erhvervskunder. Uanset om I er store eller små, om I er nye eller trofaste kunder, om I bruger PC, Mac eller begge platforme – så står vi til tjeneste. Altid.

Hos Clarus leverer vi it-udstyr og løsninger til virksomheder, og det har vi gjort siden 1998. Efter 20 år i branchen har vi opbygget en solid erfaring, som gør, at vi ved, hvordan systemerne arbejder sammen og ikke mindst, hvad du har brug for.

Vores kontor i Odder huser en række erfarne rådgivere og tekniske problemknusere, som altid er klar til afhjælpe jeres it-problemer. Vores erfaringer fra en række forskellige brancher, både små og store virksomheder, sikrer, at vi er i stand til at skrue den løsning sammen til dig og din virksomhed, som både virker bedst og er mest lønsom.

Vi står klar til at overtage dit besvær med elektronikken, så du kan bruge din tid på det vigtige i dit arbejde.

Hvis du har et problem, kan du altid ringe til os.
Hvad enten du har brug for hjælp til it-support, it-udstyr eller it-drift, så kan du altid regne med klar tale fra os.

Fordele

  • Vores it-hotline er altid åben
  • Vi giver professionel PC- og Mac-support
  • Vi laver ordentlige aftaler om it-udstyr til virksomheder
  • Vi kan yde fjernsupport, så problemerne afhjælpes hurtigt

Vi kan hjælpe dig med

Læs mere her

3+3 kontakt

Når du benytter dig af en ydelse hos os, tilknytter vi en primær tekniker/supporter, så det er den samme, I taler med fra gang til gang. Derudover tilknyttes der yderligere 2 kontaktpersoner, som kender jer og jeres virksomhed, og som kan handle, når det er aktuelt. Til gengæld kender vi også 3 i jeres virksomhed, og derfor kalder vi vores metode 3+3 kontakt.

It-rådgivere
Translate