Vores IT produkter

Cloud-services

Kvinde kigger på flere skærme

Dine specialister

i Cloud services og Cloud Factory

Cloud- services og Cloud Factory

Cloud-services er ikke noget nyt – men det udvikler sig hurtigt. Mail, FTP, Dropbox Business, Microsoft Office 365, Azure, MS CSP, LaaS, SaaS, Adobe Creative Cloud, Google Drive / Suite osv. Det går faktisk så stærkt, at vi har allieret os med en hel fabrik, som laver det, Cloud Factory, og på fabrikken, kan vi gøre alt for Jer, der handler om Cloud. Så kom endelig ind, så sørger vi for, I får de rette løsninger og services sammen med top-specialisterne på området i Danmark.

Præcis afregning og migrering af IT

I får rigtig meget virtualisering i skyen – kun afregnet efter antal virtuelle maskiner, disk, RAM og CPU.

Og naturligvis fuld assistance til migrering, så I får den absolut allerbedste oplevelse af vores services på Cloud Factory.

Værdiskabende rådgivning

Vores team bringer mange års sammensat erfaring til bordet, specialiseret i at guide jer, levere effektiv support, og tilbyde dybdegående rådgivning, som styrker jeres virksomhed. Vi sikrer direkte og personlig kontakt, hvilket muliggør skræddersyede løsninger inden for et bredt felt af IT-services.

Kontakt os allerede idag på 7023 2200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Følg med hos CLARUS IT

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!

Ved at tilmelde dig accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.