Vores IT produkter

IT Service & Support

Hardware specialist der gennemgår server opsætning

Enorm erfaring

indenfor service og support

Landsdækkende on-site service og support

Vores landsdækkende værksteds-, service- og supportafdeling har en enorm og mangeårig erfaring indenfor de udfordringer, der opstår med it-udstyr. Fagfolk over hele landet kan komme on-site, men tager også mange af de opståede mindre problematikker remote med fjernstyringssoftware – enten ad hoc efter medgået tid, eller på service- og supportaftaler på udstyret.

Hvad indeholder service- og supportaftalerne?

Når vi laver service- og supportaftaler, inddrager vi naturligt anti-virus, spam-filter, sikkerhed, mobile device management og disk images mm, så udrulning, styring, administration og drift sker så effektivt som muligt.

De dygtige supportere kan håndtere alle slags it-opgaver, og teknikere er altid klar til at rykke ud, ligesom vores telefoner er åbne, når det uforudsete sker.

… helt op til hotline-nummer 24/7/52 – som det reelt nok er, og skulle hedde.

Få 3 IT-eksperter tilkoblet

Som kunde kan du blive koblet op mod 3 af vores folk – og alle 3, vil være i stand til at handle på din situation. Enten direkte eller ved at få fat i øvrige relevante folk. Samtidig kan vi koble os på yderligere 2 folk i jeres virksomhed, så ikke alt hænger driftsmæssigt på en person – jeres IT-ansvarlige. På den måde sikres en stabil drift under alle forhold. Og dermed Jeres virksomhed der kontinuerligt kan have fokus på det, I gerne vil have fokus på.

Montgomery Logo

100%

Tilfredse kunder

Vores kunder siger…

Vi har kendt og benyttet CLARUS IT igennem 6-8 år efterhånden...

“Vi har kendt og benyttet CLARUS IT igennem 6 – 8 år efterhånden, og altid været glade og tilfredse med input, sparring, bestilinger og leverancer.”

Morten Faurby fra Montgomery Fotografi
Morten Faurby
Montgomery Fotografi

Kontakt os allerede idag på 7023 2200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Følg med hos CLARUS IT

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!

Ved at tilmelde dig accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.