Et kvinde fotograf der filmer to personer
Signafilm Logo i hvid
CLARUS IT
×
SIGNAfilm

Skræddersyet netværksløsning til SIGNAfilm

Da SIGNAfilm flyttede i nye lokaler, ringede CEO Jan Tanderup Petersen til CLARUS IT for at få den rette netværksløsning i det 1000 kvadratmeter store domicil.

Opgave:

Kablet og trådløst netværk til SIGNAfilms 23 medarbejdere plus tilstødende kontorfællesskab – en løsning, der er dimensioneret til at vokse med virksomheden

Hvorfor valgte I CLARUS IT?

Vi havde fået et par andre tilbud som var skudt langt over målet, både i forhold til vores behov og vores budget. Og da vi før har købt udstyr hos CLARUS IT, var det oplagt at spørge, om de kunne løse netværksopgaven.

Mennesker som sidder ved en computer og snakker Jan Tanderup Petersen, CEO hos SIGNAfilm

Hvad overbeviste dig om, at CLARUS IT var den rette leverandør?

Vi har brug for ekstra netværkskapacitet, fordi vi laver film. CLARUS IT var gode til både at afdække vores nuværende behov og forventninger til fremtiden. Det resulterede i et tilbud på en skræddersyet løsning, der kan skaleres i takt med vores vækst. Desuden var CLARUS ITs pris på netværksløsningen meget rimelig.

Hvordan forløb processen?

Kablingen i lokalerne var stort set på plads, så CLARUS IT sørgede for at vi fik leveret routere og andet udstyr i god tid inden indflytning. Herefter konfigurerede teknikeren netværksløsningen, så vi kunne arbejde fra dag 1 i de nye lokaler.

Hvad vil du fremhæve ved CLARUS IT?

Teknikeren fik bare installation og konfiguration til at glide. CLARUS IT har leveret en brugbar og håndterbar netværksløsning, som vi selv kan drifte i det daglige, præcis som vi gerne vil.
– Læs mere om SIGNAfilm

Brug for hjælp?

Skriv dig op her og så aftaler vi et uforpligtende møde omkring dit projekt.

Ved at skrive dig op accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.