Fire mennesker der snakker om lederudvikling i et mødelokale
Stifinder logo i hvid
CLARUS IT
×
Stifinder

Fleksibilitet og pålideligt it til lederudvikling – også på udebane

Holdet bag Stifinder er eksperter i lederudvikling. De holder kurser på mange lokationer og det kræver en pålidelig it-løsning. Derfor bruger lederudviklerne CLARUS IT som leverandør, fortæller Anders Rich, it-ansvarlig i Stifinder.

Opgave:

Stifinders coaches og assistenter skal være kørende med tidssvarende arbejdsstationer, en ordentlig netforbindelse og pålidelig support, hvis der opstår problemer på et kursus.

Desuden er CLARUS IT Stifinders leverandør af hosting og al it-drift.

Hvorfor valgte I CLARUS IT?

Vi havde en it-kyndig medarbejder, der rejste. Vi besluttede at finde en fast, ekstern samarbejdspartner, der kunne dække vores allround-behov, og i den rolle fik CLARUS IT mange roser i vores netværk.

Hvordan bruger I CLARUS IT i dag?

Vi bruger faktisk CLARUS IT til mange ting. Når vi holder kurser, skriver vi daglige ”aviser” som seminardokumentation – der er det vigtigt, at vores computere og printere på stedet spiller. Udover support, backup og hosting køber vi forbrugsvarer hos Clarus.

Hvad vil du fremhæve ved CLARUS IT?

CLARUS IT er gode til at få tømt sten ud af skoen for os med det samme, ofte inden stenen er begyndt at genere. Og så leverer de altid en hurtig løsning, også når vi ringer og er lidt småpressede.

– Læs mere om Stifinder

Brug for hjælp?

Skriv dig op her og så aftaler vi et uforpligtende møde omkring dit projekt.

Ved at skrive dig op accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.