Vores IT produkter

Drift og vedligeholdelse

To it specialister der laver en rapport

Undgå nedetid

Vi står for drift og vedligehold

Effektiv drift og vedligehold af jeres IT

Vi står ofte for installation, drift og vedligehold, så alt virker, som det skal, hele tiden. For det skal det, hvis I ikke skal miste tid og penge.

Særligt er vores spidskompetance Mac’er / OS og iOS – og hvordan det virker bedst i virksomheder med Mac alene, eller i blandede netværk med PC’ere, servere osv. – se Windows og Apple sammen.

Landsdækkende service – onsite og remote

Vores IT-afdeling har stor erfaring med de problemer, der kan opstå i IT-miljøer, og vores dygtige fagfolk kan hjælpe både via remote adgang og ved at komme ud til virksomheden. Selvom dit udstyr ikke er installeret af os, kan vi altid lave fejlsøgning og afhjælpe problemet.

Vi er landsdækkende og vores dygtige supportere kan håndtere alle slags opgaver. Vores teknikere er altid klar til rykke ud, og vores telefon er åben, hvis det uforudsete skulle ske.

Tilpassede løsninger

Vi bestræber os på at møde hver eneste kundes unikke behov. Derfor specialiserer vi os i at skabe tilpassede IT-løsninger og tilbyde nødvendige opgraderinger. Vi forstår, at teknologien konstant udvikler sig, og jeres virksomhed skal holde trit for at forblive konkurrencedygtig. Derfor analyserer vi grundigt jeres IT-infrastruktur og arbejdsprocesser for at identificere potentiale for forbedringer. Ved at implementere de nyeste teknologier og softwareopdateringer sikrer vi, at jeres systemer er optimerede, sikre og effektive.

Kontakt os allerede idag på 7023 2200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Følg med hos CLARUS IT

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!

Ved at tilmelde dig accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.