IT-hardware

Vi har rigtig meget it-infrastruktur relevant udstyr ind og ud af lageret løbende – computere, kabler, diske, switche, pc’ere, servere, storformatskærme, printere osv. osv. – vi kunne bliver ved.

465.262 er det antal forskellige it-produkter vi har på lager – rundt regnet – (nær-, fjern- eller bestillings-) – men vigtigst – vi kan levere indenfor 2 – 3 timer på serviceaftaler – og uden serviceaftale kan vi også altid løse opgaverne akut og ad hoc, og så hjælpe med en mere permanent løsning på den længere bane efterfølgende.

Lageret af gode Apple computere, tilbehør, reservedele og øvrige stumper er også stort, så vi vil almindeligvist altid kunne hjælpe dig videre med nyt udstyr når nødvendigt.

Kort sagt – vi kan grundlæggende altid hjælpe Jer med levering af it-udstyr af enhver karakter, til en ordentlig pris og med god service.

Bliv ringet op til en uforpligtende snakVores kunder siger…

Helt eminent god håndtering og attention

Vi styrer selv vores samlede it for over 200 brugere, men trækker med stor tilfredshed vores udstyr fra Clarus – som har en helt eminent god håndtering og attention på vores bestillinger og leverancer.

Jan Wigh
IT & Facility Manager, Miracle A/S

Kontakt os allerede idag på 70 23 22 00

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.