En lys og lyd specialist der styrer et event
Rodkjær Event logo i hvid
CLARUS IT
×
Rodkjær Event

Leasede computere til eventbureau

Bureauet Rodkjær Event havde brug for at udskifte samtlige medarbejderes computere på en gang. Løsningen blev en leasingaftale hos CLARUS IT – det frigav likviditet og medførte tryghed i hverdagen, fremhæver Mette Stasiak Hagelquist, COO i Rodkjær Event.

Opgave:

Nye Mac-maskiner på månedsabonnement til alle medarbejdere.

Hvorfor valgte I CLARUS IT?

Vores kommunikationsbureau anbefalede os CLARUS IT. De lød som en attraktiv samarbejdspartner for os, dels fordi de har en leasingordning og dels fordi man hos CLARUS ITbliver betjent af dygtige mennesker i kød og blod. Vi er ikke blot henvist til en online-service. Det er trygt.

Hvordan bruger I CLARUS IT i dag?

Ifølge vores leasningaftale er vi egentlig berettigede til at få skiftet vores computere til nye på nuværende tidspunkt, men de fungerer udmærket, så det har vi valgt ikke at gøre af bæredygtighedshensyn. I stedet drifter CLARUS IT maskinerne.
CLARUS IT står for al vores it i dag. Hvis vi får en praktikant eller en ny medarbejder, ringer vi bare til CLARUS IT, så har de lynhurtigt en arbejdsstation klar. CLARUS IT fungerer også som vores it-support. De sætter altid i gang med det samme, hvis et program eller andet driller.

Hvad vil du fremhæve ved CLARUS IT?

CLARUS IT leverer den tryghed og den ekspertise, vi har brug for. Vi møder et enormt højt serviceniveau og en responstid, der er lig med nul. Det er kort sagt ukompliceret at være kunde hos CLARUS IT.

– Læs mere om Rodkjær Event

Brug for hjælp?

Skriv dig op her og så aftaler vi et uforpligtende møde omkring dit projekt.

Ved at skrive dig op accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.