Et billede af flotte højhuse midt i en by
Logo CJ logo i hvid
CLARUS IT
×
CJ Arkitekter

Tidssvarende serverløsning til tegnestue

En lille og gammel server arbejdede på højtryk i Claus Jensens tegnestue CJ Arkitekter. Det var uholdbart, derfor rådførte Claus Jensen sig med CLARUS IT.

Opgave:

Ny fysisk serverløsning, der håndterer al datatrafik for de 13 medarbejdere hos CJ Arkitekter.

Hvorfor valgte I CLARUS IT?

CLARUS IT har været vores leverandør og it-support i en årrække. Derfor var det naturligt at rådføre os med dem efter vores egen indledende serverresearch. Som moderat it-kyndig er det svært at vurdere, om den rette løsning for os ville være en cloud-løsning eller en fysisk server. CLARUS IT kender vores kapacitetsbehov og vores måde at arbejde på. Derfor havde jeg tillid til CLARUS ITs anbefaling af en fysisk serverløsning. Det er jeg også efterfølgende blevet bekræftet i – vi er glade for, at vores server og dermed hele vores arkiv står i vores egen kælder.

Hvordan forløb processen?

Vi undersøgte selv markedet for både fysiske servere og løsninger i skyen. Herefter hev vi CLARUS IT ind til rådgivning, hvor vi fremlagde vores behov. Det mundede ud i CLARUS ITs anbefaling af en konkret server med en kapacitet, der passer til os nu og de kommende år. Kort efter var installation og konfiguration på plads.

Hvad vil du fremhæve ved CLARUS IT?

CLARUS IT er gode til at sætte sig ind i vores arbejdsgange og it-behov. De er hurtige og effektive. Jeg synes også, at de er billige.

– Læs mere om CJ Arkitekter

Brug for hjælp?

Skriv dig op her og så aftaler vi et uforpligtende møde omkring dit projekt.

Ved at skrive dig op accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.