Ungt marketingshold der sidder til et strategi møde
Sylvester hvid & co logo i hvid
CLARUS IT
×
Sylvester Hvid & Co

Ny cloud-løsning til reklamebureau

Hos reklamebureauet Sylvester Hvid & Co var det oplagt for it-ansvarlige Claus Pihl at kontakte CLARUS IT, da bureauet skulle vælge en ny cloud-baseret it-platform.

Opgave:

Rådgivning om valg af platform, køb af Microsoft-licenser og grundkonfiguration af den nye Office 365-løsning til bureauets 12 medarbejdere.

Hvorfor valgte I CLARUS IT?

Vi har brugt CLARUS IT i cirka 10 år. De er stærke på Mac, som bureauets kreative medarbejdere arbejder på. I alle årene har CLARUS IT været gode til at stykke komponenter sammen, der rammer vores behov og som er til fornuftige priser. Vi har også brugt CLARUS IT til support, firewall-opdateringer og indkøb af servere. Derfor var det naturligt at spørge dem til råds om en tidsvarende løsning, da vores mailserver stod for en udskiftning.

Hvad overbeviste dig om, at CLARUS IT var den rette leverandør?

Jeg ringede til CLARUS IT, beskrev vores behov og fik klare svar på mine spørgsmål. Vi talte forskellige mulige løsninger igennem og landede på Microsoft Office 365. Kort sagt var det den gode rådgivning, vi fik fra CLARUS IT, der var afgørende.

Hvordan forløb processen?

Da beslutningen om Microsoft Office 365 var truffet, købte vi licenser gennem CLARUS IT. Desuden hyrede vi deres tekniker til at stå for grundindstillingerne. Resten –  som fx mailkonti og backup har jeg selv sat op. Det forløb meget smertefrit.

Hvad vil du fremhæve ved CLARUS IT?

CLARUS IT  har et meget højt serviceniveau. Desuden værdsætter jeg deres troværdighed – vi får ærlig rådgivning, gennemskuelige tilbud og priser, der holder sig inden for det, vi har aftalt.

– Læs mere om Sylvester Hvid & Co

Brug for hjælp?

Skriv dig op her og så aftaler vi et uforpligtende møde omkring dit projekt.

Ved at skrive dig op accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.