Vores IT produkter

Software

Billeder af computer med ikoner af programmer

Få overblikket

over dine licens-systemer

Software-licensprogrammer

Vi arbejder dagligt med producenternes software-licensprogrammer – lige fra Microsoft 365 og Adobe, til Dropbox Business, Enfocus m.fl.

Gennem arbejdet hører vi ofte, licens-systemerne kan være vanskelige at benytte, og svære at forstå. Så vi guider mange kunder gennem junglen af software-licenser, så licens-antal, betalinger, omfang, osv., Således sikrer vi at alt bliver korrekt og optimeret i forhold til de licenser, som skal bruges. Samtidig at det passer med økonomien.

Spar penge og tid

Det er rigtig dyrt og koster mange penge, ikke at få de korrekte aftaler i stand, både i penge direkte, og i spildt tid. Tid og penge I aldrig nogensinde i livet kan få retur igen.

Lad os hjælpe jer med, at få de rigtige software-licenser, -pakker og -programmer rigtigt, første gang! Det er vores allerbedste bud til jer.

Professionel rådgivning

Med vores mangeårige erfaring inden for IT-branchen tilbyder vi værdifuld rådgivning, der sikrer det optimale valg af software, effektiv support og indsigt, som kan gøre en forskel for jeres virksomhed. 

Hos os får I direkte adgang til vores ekspertise, da vi varetager vores egen kundeservice. Dette betyder, at vi kan tilbyde assistance inden for et bredt spektrum af IT-ydelser, hvilket garanterer, at I får det maksimale udbytte af jeres investeringer – både hvad angår økonomi, udstyr og medarbejdere.

Kontakt os allerede idag på 7023 2200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Følg med hos CLARUS IT

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!

Ved at tilmelde dig accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.