Vores IT produkter

Leasing og finansiering

Apple produkter på et bord

Service og support

er altid frit inkluderet

Leasing af computere kan være et billigt alternativ

CLARUS IT kan tilbyde rammeaftaler, finansiel og operativ leasing/leje, out-sourcing af udstyr samt sale- og lease-back programmer.

IT er ofte en stor post i virksomheder, så det giver ualmindelig god mening at overveje betalingsmulighederne. Køb, leje, lån og leasing af udstyr dækker de fleste muligheder, ligesom også sale & lease back aftaler* bør inddrages i de overvejelser.

Vi afdækker jeres behov

Vi vil gerne spørge ind til så meget som muligt, så I får en rigtig god løsning, så I tjener nogle flere penge, får et bedre overskud og nogle lavere omkostninger. Det vil være en gevinst for alle.

Hos os kan virksomheder købe, låne, leje og lease på forskellige måder, så det præcist passer til det ønske-scenarie, som ledelse, it- og økonomi-afdeling og alle de daglige brugere er glade og tilfredse med – økonomisk og driftsmæssigt. Lad os tage en snak om, hvordan du investerer i udstyr – vi vil gerne, og vi bliver også klogere.

Lej kun det antal computere I har brug for hver måned. Det er billigere og nemmere end I måske forventer, what’s not to like, inclusive fri service og support.

*) sale & lease back er et udtryk som benyttes, når CLARUS IT køber det udstyr virksomheden allerede ejer, og det efterfølgende indgår i en leje- eller leasingaftale med samme virksomhed, og det gøres blandt andet, fordi det giver virksomheden en stærkere likviditet, og endnu vigtigere muligheden for at justerer mængden af brugere og licenser op og ned i antal.

Montgomery Logo

100%

Tilfredse kunder

Vores kunder siger…

Vi har kendt og benyttet CLARUS IT igennem 6-8 år efterhånden...

“Vi har kendt og benyttet CLARUS IT igennem 6 – 8 år efterhånden, og altid været glade og tilfredse med input, sparring, bestilinger og leverancer.”

Morten Faurby fra Montgomery Fotografi
Morten Faurby
Montgomery Fotografi

Kontakt os allerede idag på 7023 2200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Følg med i vores tilbud og leasings muligheder

Hold dig opdateret omkring tilbud på brugt udstyr og dine leasing muligheder igennem CLARUS IT!

Ved at tilmelde dig accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.