Se vores tidligere projekter

Vores kundecases

Verdensklasse løsninger

Erhvervs IT & support

Vi specialiserer os i erhvervs IT og support, der sikrer, at din virksomheds teknologi kører problemfrit. Vi tilbyder pålidelig assistance og løsninger, der understøtter din virksomheds vækst og effektivitet.

IT udstyr

Få pålidelig IT-infrastruktur med vores brede udvalg af udstyr. Vi har over 465.000 produkter på lager med hurtig levering på 2-3 timer og serviceaftaler.

Cloud­ificering

Få alt fra mail til lagring i skyen med Cloud Factory. Vi tilbyder præcis afregning og migrering, støttet af top-specialister i Danmark.

Drift håndtering

Vi står ofte for installation, drift og vedligehold, så alt virker, som det skal. Særligt er vores spidskompetence Apple produkter, men vi arbejder også med Windows.

Drifts­finansiering

Få billigere computere via CLARUS ITs leasingprogrammer: køb, leje, lån og sale & lease back. Vi tilpasser løsninger til dine behov for at øge overskuddet og reducere omkostninger.

Cyber­sikkerhed

Hos os er din virksomheds cybersikkerhed i trygge hænder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til at beskytte din virksomhed mod digitale trusler og sikre dine data.

Følg med hos CLARUS IT

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!

Ved at tilmelde dig accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.