Vores IT produkter

Windows og Apple integration

Billede af to computere

Effektive integrationer

til Windows og Apple

Effektiv Windows og Apple integration

Vi hjælper med installation, drift og vedligehold, samt integration af Windows og Apple produkter, så alt kører som det skal i jeres IT netværk.

Særligt er vores spidskompetence Mac’er / OS og iOS – og hvordan det virker bedst i virksomheder med Mac alene, eller i blandede netværk med PC’ere, servere, osv.

Landsdækkende service og support

Vores landsdækkende service- og supportafdeling har en enorm og mangeårig erfaring indenfor de udfordringer, der opstår med IT-udstyr. Fagfolk over hele landet kan komme on-site, men tager også mange af de opståede mindre problematikker remote med fjernstyringssoftware.

De dygtige supportere kan håndtere alle slags IT-opgaver, og teknikere er altid klar til at rykke ud, ligesom vores telefoner er åbne, når det uforudsete sker.

… helt op til 24/7/52 – som det reelt nok er, og skulle hedde.

Afregning foregår enten ad hoc efter medgået tid, eller på service- og supportaftaler på udstyret.

Hvad indeholder vores serviceaftaler?

Når vi laver service- og supportaftaler, inddrager vi naturligt anti-virus, spam-filter, sikkerhed, mobile device management (MDM) og disk images mm, så udrulning, styring, administration og drift sker så effektivt som muligt.

Få 3 IT specialister koblet på

Som kunde kan du blive koblet op mod 3 af vores folk.  Og alle 3 vil være i stand til at handle på din situation, enten direkte eller få fat i øvrige relevante folk. Samtidig kan vi koble os på yderligere 2 folk i jeres virksomhed, så ikke alt hænger driftsmæssigt på én person, jeres IT-ansvarlige.

På den måde sikres en stabil drift under alle forhold. Så jeres virksomhed kontinuerligt kan have fokus på det, I gerne vil have fokus på.

727 Communication logo

100%

Tilfredse kunder

Vores kunder siger…

Det kan simpelthen ikke gøres mere effektivt...

Med over et halvt hundrede arbejdsstationer og kreative medarbejdere, så kan vi ikke klage over at CLARUS IT faciliterer vores samlede netværk, printere, serverpark med de traditionelle funktioner som mail, fælles-drev, FTP, workflow mm. + alle arbejdsmaskinerne på kun 4 – 6 timer pr. uge sammen med lidt intern assistance. Det kan simpelthen ikke gøres mere effektivt.

Flemming Kok fra 727 Communication
Flemming Kok
727 Communication

Kontakt os allerede idag på 7023 2200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Følg med hos CLARUS IT

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!

Ved at tilmelde dig accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.