Nyheder
15. februar 2024

Tips, tricks, tanker, idé’er og betragtninger

Der er sket meget hos os den seneste tid, og vi har blandt andet benyttet tiden til, at samle lidt relevant information + tips & tricks sammen til dig.
– og samtidig vil vi gerne opfordre til, at falder du over noget som er godt og genialt, så skriv endelig – vi tager gerne imod 😊

Kautions-præmie til ejerledere / hovedaktionærer

Hvis du overfor bank, kreditforening, leasingselskab eller lignende, stiller sikkerhed for virksomhedens kreditter / lån mm., så kan du faktisk få en kautionspræmie udbetalt privat med en beskatning ned til 25%. Det kan du læse lidt mere om her – HER-HER-HER – og ellers drøfte det med Jeres revisor, som helt sikkert har yderligere information om det.

 0% i rente, 0% i depositum, 0% i gebyr og 0% i oprettelse

Så er Lenovo, Apple, Ubiquiti mfl. i forårshumør, så I kan få fine leje-løsninger til flade procenter.

Under mottoet – Skift gear❗️bliv hurtigt færdig ❗️gå tidligt hjem  🤗

– tilbyder vi alle de fordele, som kan fåes med leasing på en en virkelig let og overskuelig facon.

Du kan se oversigten på fordelene her – HER-HER-HER – og det kan laves fra 12 – 36 måneder, og med løbende ombytning.

Samlet set tilbyder operationel leasing og leje en kombination af finansiel fleksibilitet, risikominimering og bekvemmelighed, som gør det til et attraktivt valg for mange virksomheder, der ønsker at minimere deres kapitaludgifter og opretholde fleksibilitet i deres drift.

Hvis du som så mange andre mangler dygtige folk

Hvis I står og mangler it-folk, en it-chef, eller bare en superbruger, som kan systemtisere, lave en rapport over Jeres aktuelle sikkerhed eller lign. – så giv et kald – vi har dygtige folk, som på it-projekter, kan bistå med en it-status og sikkerhed, muligheder, udvikling og implementering af projekterne, som en variabel omkostning.

En pudsig fejlindstilling i Outlook kalender

I er måske allerede selv opmærksomme på det, men hvis Outlook-indstillingen ikke står til at Ugenumre står til “Første firedagsuge i året”, så får du både en ikke-eksisterende uge 53, 2024 med + din uge 7 starter først d. 17. februar 2025.

Det er så træls, at komme en uge for tidligt eller sent til en booking 😅

Det var alt for nu – følg med på FacebookLinkedin, jungletrommen eller herpå hjemmesiden, der er allerede mere info, og ellers sender vi lidt info og reminder ud senere.

Vi er glade for, I vil læse med, og hver gang vi i øvrigt får lov at hjælpe Jer med nyt udstyr, service/support mm.

Brug for hjælp?

Skriv dig op her og så aftaler vi et uforpligtende møde omkring dit projekt.

Ved at skrive dig op accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.