+45 7023 2200 | info@clarus.dk

FJERNSUPPORT

Menu

Har I brug for en velfungerende og sikker hjemmearbejdsplads?

Udgivet d. 07. august 2023

Har I brug for en velfungerende og sikker hjemmearbejdsplads?

Vi vil gerne anbefale en velfungerende hjemmearbejdsplads, hvor sikkerheden er på plads og forbindelsen er hurtig, så du og dine kolleger kan fokusere på det primære – at udføre jeres job.

Vores basis løsning indeholder, udover internetforbindelsen, en rimelig router med et acceptabelt niveau af sikkerhed mod uautoriseret adgang. Så hjemmet og virksomhedens data forbliver i sikkerhed.

Et trådløst netværk der er hurtigt nok

Det trådløse netværk skal være tilstrækkeligt hurtigt til, at alle medarbejdere ikke “hakker” i MICROSOFT TEAMS, eller venter unødigt længe på filoverførsler og øvrig dataadgang.

Vi står samtidig i den lidt specielle situation, at mange familiemedlemmer nu er hjemme på samme tid, og benytter det trådløse netværk og internetforbindelsen.

Men I kan tilgodese og håndtere både virksomhedens/hjemmearbejdspladsens behov samtidig med de andre familiemedlemmers. Vi tilbyder en fair løsning med et gedigent og fornuftigt udstyr der kan håndtere alle i husstandens behov.

UniFi Dream Machine – Alt-i-én løsning

Vi slår et slag for en rigtig smart og ordentlig kombineret router, firewall, switch og access point fra Ubiquiti – en UniFi Dream Machine – ja, det hedder den faktisk

Det er en såkaldt all-in-one device.

UniFi Dream Machine er den nemmeste vej til forening af jeres hjemmeinstallation, og den har alt I behøver til et mindre kablet netværk, et lynhurtigt trådløst netværk og en høj grad af sikkerhed i form af en security gateway, som betyder for brugeren, at den gør sit bedste for at stoppe hackere.

Den kan selvfølgelig udbygges, hvis I fx bor i et stort hus eller virksomhed eller skal have rigtig mange på netværket. Forhør jer om mulighederne på tlf. 7023 2200, så tager vi en snak om det.

En let måde at styre hjemmearbejdspladsen på

Vi kan ikke love, at hjemmearbejdet bliver lettere, men vi kan garantere en sikker styring af løsningen, også hvis dette skal ske udefra. Fordi UniFi Dream Machine kan styres centralt enten fra virksomhedens it-afdeling og/eller hvis du selv skal have adgang til den udefra.

Du kan i øvrigt tilkoble kameraer til netværket helt ned i en pris fra kr. 550,- så du visuelt kan holde øje med din ejendom eller virksomhed, når I ikke er der.

Dream Machine er virkelig en drømmemaskine, hvor alle de almindeligvis “pudsige” tekniske apparater er samlet i en og samme enhed.

Ubiquiti UniFi Dream Machine – Danmarks nemmeste løsning i en træls coronatid, hvor vi gerne vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe vores kunder med produktion og effektive systemer.

Se og læs mere her – https://store.ui.com/collections/routing-switching/products/unifi-dream-machine

De optimale computere til hjemmearbejde

En bærbar computer med en tilkobles mus, tastatur og skærm er en virkelig god løsning til en fair ergonomisk hjemmearbejdsplads – nu og over tid.

For eksempel en af Apples 13” MacBook Pro – evt. med ekstra hukommelse – fra kr. 9.439,20 OG … INCL. 4 ÅRS GARANTI *.

Det er indiskutabelt den længste garanti på Apple-udstyr, som automatisk medfølger computere.

Specifikationerne er:
MacBook Pro 13” – space grey, 1,4 GHz dual-core Intel Core i5-processor, Turbo Boost op til 3,9 GHz, 8 GB RAM, 128 GB SSD-lager, Intel Iris Plus Graphics 645, to Thunderbolt 3-porte, Touch Bar og Touch ID.

Vejl. pris og garanti: kr. 9.439,20 (ex moms) med kun 1 års garanti.
Vores pris og garanti: kr. 9.439,20 (ex moms) med hele 4 års garanti!

Og passer en 13” ikke i størrelse eller udstyr, kan du vælge både nye 16” og secondhand 15” MacBook Pro’er, der ligger klar på hylderne.

F.eks. fra kr. 9.592,20 får du en pæn secondhand MacBook Pro med 15” skærm, 16 GB hukommelse, 512 GB SSD, som kun er 2,5 år gammel og ellers mægtig pæn.

Gratis genbrug – printere i overskud

Vi har fortsat “gratis” velfungerende A4 og A3-printere, vi har modtaget fra andre kunder, som de er vokset ud af, og derfor har fået en større print/kopimaskine i stedet.

Disse printere giver vi løbende væk til kunder, som har behovet i en snæver vending til et mindre printbehov.

Skriv blot til vip@clarus.dk eller ring

Kort sagt – vi ved en hel masse om, hvordan du og dine folk kan arbejde effektivt hjemmefra – før, under og efter marts/april 2020, og det vil vi gerne videregive til dig og din virksomhed.

Kontakt os allerede idag på 70232200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.
Camilla medarbejder
Heidi medarbejder
Michael medarbejder