Leasing og finansiering

Leasing af computere kan være et billigt alternativ

It er ofte en stor post i virksomheder, så det giver ualmindelig god mening at overveje betalingsmulighederne. Køb, leje, lån og leasing af udstyr dækker de fleste muligheder, ligesom også sale & lease back aftaler* bør inddrages i de overvejelser. Vi vil gerne spørge ind til så meget som muligt, så I får en rigtig god løsning, så I tjener nogle flere penge, får et bedre overskud, og nogle lavere omkostninger. Det vil være en gevinst for alle.

Hos os kan virksomheder købe, låne, leje og lease på forskellige måder, så det præcist passer til det ønske-scenarie, som ledelse, it- og økonomi-afdeling og alle de daglige brugere er glade og tilfredse med – økonomisk og driftsmæssigt. Lad os tage en snak om, hvordan du investerer i udstyr – vi vil gerne, og vi bliver også klogere.

Lej kun det antal computere I har brug for hver måned – det er billigere og
nemmere end I måske forventer – what’s not to like – inclusive fri service og
support.

*) sale & lease back er et udtryk som benyttes, når CLARUS køber det udstyr virksomheden allerede ejer, og det efterfølgende indgår i en leje- eller leasingaftale med samme virksomhed, og det gøres blandt andet, fordi det giver virksomheden en stærkere likviditet, og endnu vigtigere muligheden for at justerer mængden af brugere og licenser op og ned i antal.

Bliv ringet op til en uforpligtende snakClarus kan tilbyde rammeaftaler, finansiel og operativ leasing/leje, out-sourcing af udstyr samt sale- og lease-back programmer

Vores kunder siger…

Vi har kendt og benyttet Clarus igennem 6-8 år efterhånden...

Vi har kendt og benyttet Clarus igennem 6 – 8 år efterhånden, og altid været glade og tilfredse med input, sparring, bestilinger og leverancer.

Morten Faurby
Montgomery Fotografi

Kontakt os allerede idag på 70 23 22 00

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.