+45 7023 2200 | info@clarus.dk

FJERNSUPPORT

Menu

Leasing og finansiering

Leasing af computere kan være et billigt alternativ

Clarus kan tilbyde rammeaftaler, finansiel og operativ leasing/leje, out-sourcing af udstyr samt sale- og lease-back programmer.

IT er ofte en stor post i virksomheder, så det giver ualmindelig god mening at overveje betalingsmulighederne. Køb, leje, lån og leasing af udstyr dækker de fleste muligheder, ligesom også sale & lease back aftaler* bør inddrages i de overvejelser.

Vi afdækker jeres behov

Vi vil gerne spørge ind til så meget som muligt, så I får en rigtig god løsning, så I tjener nogle flere penge, får et bedre overskud og nogle lavere omkostninger. Det vil være en gevinst for alle.

Hos os kan virksomheder købe, låne, leje og lease på forskellige måder, så det præcist passer til det ønske-scenarie, som ledelse, it- og økonomi-afdeling og alle de daglige brugere er glade og tilfredse med – økonomisk og driftsmæssigt. Lad os tage en snak om, hvordan du investerer i udstyr – vi vil gerne, og vi bliver også klogere.

Lej kun det antal computere I har brug for hver måned. Det er billigere og nemmere end I måske forventer, what’s not to like, inclusive fri service og support.

*) sale & lease back er et udtryk som benyttes, når CLARUS køber det udstyr virksomheden allerede ejer, og det efterfølgende indgår i en leje- eller leasingaftale med samme virksomhed, og det gøres blandt andet, fordi det giver virksomheden en stærkere likviditet, og endnu vigtigere muligheden for at justerer mængden af brugere og licenser op og ned i antal.

Bliv ringet op til en uforpligtende snak

Clarus kan tilbyde rammeaftaler, finansiel og operativ leasing/leje, out-sourcing af udstyr samt sale- og lease-back programmer
Montgomery logo
Vores kunder siger…

Vi har kendt og benyttet Clarus igennem 6-8 år efterhånden...

Vi har kendt og benyttet Clarus igennem 6 – 8 år efterhånden, og altid været glade og tilfredse med input, sparring, bestilinger og leverancer.

 
photo af person

Morten Faurby

Montgomery Fotografi

Kontakt os allerede idag på 70232200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.
Camilla medarbejder
Heidi medarbejder
Michael medarbejder