+45 7023 2200 | info@clarus.dk

FJERNSUPPORT

Menu

Tidssvarende serverløsning til tegnestue

En lille og gammel server arbejdede på højtryk i Claus Jensens tegnestue CJ Arkitekter. Det var uholdbart, derfor rådførte Claus Jensen sig med Clarus.

Opgave:

Ny fysisk serverløsning, der håndterer al datatrafik for de 13 medarbejdere hos CJ Arkitekter.

Hvorfor valgte I Clarus?

Clarus har været vores leverandør og it-support i en årrække. Derfor var det naturligt at rådføre os med dem efter vores egen indledende serverresearch. Som moderat it-kyndig er det svært at vurdere, om den rette løsning for os ville være en cloud-løsning eller en fysisk server. Clarus kender vores kapacitetsbehov og vores måde at arbejde på. Derfor havde jeg tillid til Clarus’ anbefaling af en fysisk serverløsning. Det er jeg også efterfølgende blevet bekræftet i – vi er glade for, at vores server og dermed hele vores arkiv står i vores egen kælder.

Hvordan forløb processen?

Vi undersøgte selv markedet for både fysiske servere og løsninger i skyen. Herefter hev vi Clarus ind til rådgivning, hvor vi fremlagde vores behov. Det mundede ud i Clarus’ anbefaling af en konkret server med en kapacitet, der passer til os nu og de kommende år. Kort efter var installation og konfiguration på plads.

Hvad vil du fremhæve ved Clarus?

Clarus er gode til at sætte sig ind i vores arbejdsgange og it-behov. De er hurtige og effektive. Jeg synes også, at de er billige.

– Læs mere om CJ Arkitekter

Kontakt os allerede idag på 70232200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.
Trine Rasmussen medarbejder
Heidi Christensen medarbejder
Michael Henneke medarbejder