+45 7023 2200 | info@clarus.dk

FJERNSUPPORT

Menu

Ny cloud-løsning til reklamebureau

Ny cloud-løsning til reklamebureau

Hos reklamebureauet Sylvester Hvid & Co var det oplagt for it-ansvarlige Claus Pihl at kontakte Clarus, da bureauet skulle vælge en ny cloud-baseret it-platform.

Opgave:

Rådgivning om valg af platform, køb af Microsoft-licenser og grundkonfiguration af den nye Office 365-løsning til bureauets 12 medarbejdere.

Hvorfor valgte I Clarus?

Vi har brugt Clarus i cirka 10 år. De er stærke på Mac, som bureauets kreative medarbejdere arbejder på. I alle årene har Clarus været gode til at stykke komponenter sammen, der rammer vores behov og som er til fornuftige priser. Vi har også brugt Clarus til support, firewall-opdateringer og indkøb af servere. Derfor var det naturligt at spørge dem til råds om en tidsvarende løsning, da vores mailserver stod for en udskiftning.

Hvad overbeviste dig om, at Clarus var den rette leverandør?

Jeg ringede til Clarus, beskrev vores behov og fik klare svar på mine spørgsmål. Vi talte forskellige mulige løsninger igennem og landede på Microsoft Office 365. Kort sagt var det den gode rådgivning, vi fik fra Clarus, der var afgørende.

Hvordan forløb processen?

Da beslutningen om Microsoft Office 365 var truffet, købte vi licenser gennem Clarus. Desuden hyrede vi deres tekniker til at stå for grundindstillingerne. Resten –  som fx mailkonti og backup har jeg selv sat op. Det forløb meget smertefrit.

Hvad vil du fremhæve ved Clarus?

Clarus har et meget højt serviceniveau. Desuden værdsætter jeg deres troværdighed – vi får ærlig rådgivning, gennemskuelige tilbud og priser, der holder sig inden for det, vi har aftalt.

– Læs mere om Sylvester Hvid & Co

Kontakt os allerede idag på 70232200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.
Trine Rasmussen medarbejder
Heidi Christensen medarbejder
Michael Henneke medarbejder