+45 7023 2200 | info@clarus.dk

FJERNSUPPORT

Menu

Leasede computere til eventbureau

Leasede computere til eventbureau

Bureauet Rodkjær Event havde brug for at udskifte samtlige medarbejderes computere på en gang. Løsningen blev en leasingaftale hos Clarus – det frigav likviditet og medførte tryghed i hverdagen, fremhæver Mette Stasiak Hagelquist, COO i Rodkjær Event.

Opgave:

Nye Mac-maskiner på månedsabonnement til alle medarbejdere.

Hvorfor valgte I Clarus?

Vores kommunikationsbureau anbefalede os Clarus. De lød som en attraktiv samarbejdspartner for os, dels fordi de har en leasingordning og dels fordi man hos Clarus bliver betjent af dygtige mennesker i kød og blod. Vi er ikke blot henvist til en online-service. Det er trygt.

Hvordan bruger I Clarus i dag?

Ifølge vores leasningaftale er vi egentlig berettigede til at få skiftet vores computere til nye på nuværende tidspunkt, men de fungerer udmærket, så det har vi valgt ikke at gøre af bæredygtighedshensyn. I stedet drifter Clarus maskinerne.
Clarus står for al vores it i dag. Hvis vi får en praktikant eller en ny medarbejder, ringer vi bare til Clarus, så har de lynhurtigt en arbejdsstation klar. Clarus fungerer også som vores it-support. De sætter altid i gang med det samme, hvis et program eller andet driller.

Hvad vil du fremhæve ved Clarus?

Clarus leverer den tryghed og den ekspertise, vi har brug for. Vi møder et enormt højt serviceniveau og en responstid, der er lig med nul. Det er kort sagt ukompliceret at være kunde hos Clarus.

– Læs mere om Rodkjær Event

Kontakt os allerede idag på 70232200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.
Trine Rasmussen medarbejder
Heidi Christensen medarbejder
Michael Henneke medarbejder