+45 7023 2200 | info@clarus.dk

FJERNSUPPORT

Menu

Apple - udstyr

Den bedste Apple knowhow

Vores viden om Apple udstyr er enorm, og vores lager af konfigurerede, nye og bedre Apple computere er stort. Hvad vi ikke har på lager, det bygger Apple for os på 2 – 5 dage + lidt dage til “håndtering”. Vi har været forhandler, autoriseret forhandler, Authorized Reseller og Apple Solution Expert. Og har løbende fået tilført yderligere specialviden, så vi i dag er nogle af planetens dygtigste Apple-folk indenfor vores felt;

– Apple og Apple-integration

– personligt ansvar

– bedste kundeservice

– og i øvrigt kan vi tilbyde alt det Apple udstyr jeres virksomhed har behov for, og vi har helt sikkert også en mening om det.

Hos os er det nemt at handle, for vi har det helt rigtige på hylderne – ikke kun detail-standardvarer i basisudgaver – men også special-konfigurationer og “best buy” – og det der ikke duer, det holder vi os fra.

Secondhand Apple – udstyr

Derudover har vi også en del pænt “second-hand” velholdt Apple udstyr fra tilbagekøb, leje og leasing – og vi har løbene en “news-info” på det, og ellers en rimelig oversigt liggende på vores Facebook – oversigt;
https://www.facebook.com/clarusdk/

Lån eller lej Apple – udstyr

Hos os i CLARUS kan du låne eller leje en computer midlertidigt, hvis dit eget udstyr mod forventning skulle komme noget til, og få behov for service på et af vores værksteder. Vi samarbejder tæt med øvrige værksteder over hele landet, der er Apple Service Provider. Så du behøves kun henvende dig et sted … hos os.

Apple MacBook Air And MacBook Pro Update Graphics Screen

Bliv ringet op

Udfyld dine information nedenfor, så bliver du kontaktet af en vores eksperter
og nærmere information om mødet aftales.

Kontakt os allerede idag på 70232200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.
Camilla medarbejder
Heidi medarbejder
Michael medarbejder