Vores IT produkter

Konfigurerede og nyt Apple udstyr

En ung kvinde der holder en Apple macbook under sin arm

Eksperter i Apple

og Apple-integrationer

Den bedste Apple knowhow

Vores viden om Apple udstyr er enorm, og vores lager af konfigurerede, nye og bedre Apple computere er stort. Hvad vi ikke har på lager, det bygger Apple for os på 2 – 5 dage + lidt dage til “håndtering”.

Vi har været forhandler, autoriseret forhandler, Authorized Reseller og Apple Solution Expert. Og har løbende fået tilført yderligere specialviden, så vi i dag er nogle af planetens dygtigste Apple-folk indenfor vores felt;

Udstyr efter jeres behov

Vi kan tilbyde alt det Apple udstyr jeres virksomhed har behov for, og vi har helt sikkert også en mening om det.

Hos os er det nemt at handle, for vi har det helt rigtige på hylderne – ikke kun detail-standardvarer i basisudgaver – men også special-konfigurationer og “best buy” – og det der ikke duer, det holder vi os fra.

Secondhand Apple – udstyr

Derudover har vi også en del pænt “second-hand” velholdt Apple udstyr fra tilbagekøb, leje og leasing – og vi har løbene en “news-info” på det, og ellers en rimelig oversigt liggende på vores Facebook – oversigt;

Lån eller lej Apple udstyr

Hos os i CLARUS IT kan du låne eller leje en computer midlertidigt, hvis dit eget udstyr mod forventning skulle komme noget til, og få behov for service på et af vores værksteder.

Vi samarbejder tæt med øvrige værksteder over hele landet, der er Apple Service Provider. Så du behøves kun henvende dig et sted … hos os.

En macbook pro der er ved at blive åbnet

Personligt ansvar

for alt Apple udstyr

Montgomery Logo

100%

Tilfredse kunder

Vores kunder siger…

Vi har kendt og benyttet CLARUS IT igennem 6-8 år efterhånden...

“Vi har kendt og benyttet CLARUS IT igennem 6 – 8 år efterhånden, og altid været glade og tilfredse med input, sparring, bestilinger og leverancer.”

Morten Faurby fra Montgomery Fotografi
Morten Faurby
Montgomery Fotografi

Køb eller lej Apple udstyr igennem os

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Følg med i vores tilbud og leasings muligheder

Hold dig opdateret omkring tilbud på brugt udstyr og dine leasing muligheder igennem CLARUS IT!

Ved at tilmelde dig accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.