Nyheder
11. september 2024

Hvad sker der lige i kompagniet og verden omkring?

Hvad sker der lige i kompagniet og verden omkring?

  • nye iPhones

Apple lancerede i forgårs den AI-inspirerede nye version af iPhone – iPhone 16 i Pro, Max, alm. osv. – og det har betydet et par ting for os:

  1. der er forudbestilt en god mængde iPhone 16 Pro 128 GB og 256 GB modeller i sort titanium.
  2. og ja, alle som har leje af 14 Pro’erne kan se frem til at få dem skiftet indenfor en god måneds tid.
  3. og ja, du er velkommen til at sende en mail til @Camilla Elkjær hvis en brugt super velholdt 1,5 – 2 årig iPhone 14 Pro 128 eller 256 GB med panser og case til ca. ½ pris har interesse, når vi får de byttede tilbage.

OBS; det kan ikke betale sig, i virksomhedsregi, at købe brugte iPhones – kun privat. Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information om det.

Specifikationer på de nye er overordnet; de er lidt hurtigere med den nyere version af CPU, “mere AI-klar” iflg. Apple, tyndere, billigere, lidt større skærm – https://www.computerworld.dk/art/288579/iphone-16-og-16-pro-slippes-loes-her-er-de-to-afgoerende-nyheder

  • ny Watch-kollektion

Watch Ultra 2 – er kommet til os geeks & nerds, som elsker teknik og smartness

Det skal ikke fylde for meget, men vil du vide lidt om, hvad et Watch kan, så kig med her – https://www.apple.com/dk/apple-watch-ultra-2/why-apple-watch/

  • sikkerhedssoftware og sikkerheds-opdateringer har tempo på for tiden

Der bliver i øjeblikket opdateret cyber-security, anti-malware og anti-virus software klienter i et tempo vi ikke tidligere har set – på både Mac-computere og Windows.

Det gøres fordi, det nationale trusselsbillede er ændret, og mængden af negative dataaktiviteter er steget markant ift. de rammer helt tilfældigt.

I skal vide, at den gennemsnitlige liggetid for en Malware-sniffer er 8 måneder – så anbefalingen herfra er kort, at have off-line 1:1 data-kopi, som er mere end 8 måneder gammel.

  • oplever I tilbagegang, stagnation, eller vækst i øjeblikket?

Det er efter vores opfattelse vigtigt, at vi som leverandør, er i stand til at støtte op i alle 3 scenarier for jeres virksomhed, så bla. omkostninger, likviditet, flaskehalse, tid og udstyr optimeres bedst muligt, og kun sammen kan vi finde de bedste løsninger.

Vi vil samarbejdet på den længste bane, for succesfulde kunder og leverandører, når bare meget længere sammen, og samhandler også meget bedre over mange år.

Kontakt os, når vi skal tage en god snak om det nære samarbejde – så kommer vi om.

  • Apple-reparationer udenfor garanti

Til alle, som har haft deres Apple-udstyr til en betalt reparation ved, det er dyrt.

I får lige en relevant information; En samlet 3-årig garanti på Apple-udstyr koster kun kr. 997,20 – eller 4 år i alt – kr. 1197,20 (batteri og kosmetik undtaget ), dvs. 82 øre om dagen – og til sammenligning  koster skift af defekt skærm eller bundkort alene cirka kr. 7.000 +/-

Gør udstyr og drift budgetvenligt.

  • KØBE-KAMPAGNE

HomePod mini – oplev den gode Apple-lyd, prøv en Apple HomePod mini i blå, gul, midnat, hvid eller orange for kun kr. 690 pr. stk. – incl. 3 måneders gratis Apple Music.

– også altid en fed fin teknikgave til relativt små penge – https://www.apple.com/dk/homepod-mini/specs/

 

Alt er ment i bedste mening, og ellers er det de sædvanlige salgs- og leveringsbetingelser, forbehold mod fejl, udsolgte sager og priserne er excl. moms, som gælder

Ring eller skriv, hvis du skal bruge gear, grej, service, support, eller bare har spørgsmål

Brug for hjælp?

Skriv dig op her og så aftaler vi et uforpligtende møde omkring dit projekt.

Ved at skrive dig op accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data i vores cookie- og privatlivspolitik.