Ydelser2018-05-24T09:07:30+00:00

Vi kan hjælpe dig med

Vores ydelser

Hos Clarus har vi en bred vifte af ydelser. Vi kan hjælpe dig med det rette udstyr, effektiv support og brugbar rådgivning. Vores udvalg af it-udstyr kan dække ethvert behov, og samtidig kan vi også vejlede dig, når det gælder om at finde den helt rigtige it-løsning for din virksomhed.

Vores produkter tæller blandt andet:

Computere Telefoner og smartphones Printere

Programmer Switche Internetforbindelser

Access points Mail-services Backups

Kopimaskiner Cloud-storage Servere – virtuelle, fysiske eller cloudbaserede

.. og alt hvad der ellers har med it-systemer at gøre.

Apple tilbyder en bred vifte af udstyr, software og løsninger. Som autoriseret forhandler kan vi give dig en skræddersyet it-løsning, og vi skruer gerne særlige Premium-maskiner sammen til dig – uden at prisen skrues nævneværdigt op.

Vi kan afklare dine behov gennem en opklarende og rådgivende samtale, så vi kan give dig de værktøjer, der tjener dig bedst og billigst i dagligdagen.

Vi integrerer din maskine, tilslutter til Active Directory, sammenkobler til Windows-servere og sørger for printer-, mail- og VPN-opsætninger.

Vores klienter omfatter alt fra fotografer, designere og reklamebureauer til store danske og internationale marketingafdelinger og grafiske departementer. Nogle har brug for løbende sparring omkring Apples produkter i Windows-miljøer – andre behøver grundig, teknisk assistance. Hvis du har et problem, så har vi løsningen.

Uanset hvad så hjælper vi it-afdelinger med at trimme deres computere, så data kan flyde frit mellem medarbejdere og afdelinger, papiret kan printes i de rette farvetoner og filer kan deles mellem mange brugere eller med resten af verden.

Hvis du i din virksomhed både har Mac- og PC-udstyr, sørger vi for at produkterne spiller sammen, så arbejdet går gnidningsfrit.

Vi er specialister i mail-udfordringer og etablerer smidige internetforbindelser. Du kan få præcis den plads og hastighed, du har brug for. Har du behov for et mindre setup, så arrangerer vi også det. Vi kan næsten alt – det er din forretning, der bestemmer.

Vi arbejder dagligt med producenternes licensprogrammer og hører ofte, at de kan være vanskelige og uforståelige, så vi guider mange kunder gennem junglen af licenserne, så de bliver korrekte og optimeret i forhold til det, som skal bruges.

Sky-løsninger er både mail-services (f.eks. Microsoft 365, Exchange/Outlook og Kerio), men også backup af data fra servere, regnskaber og arbejdsstationer. Det er også, når der bruges plads i skyen til at gemme alle firmadata og filer, så alle med tilladelse rundt om i verdenen kan få adgang til data.

Mere og mere data kommer i “skyen” – og vi og vores kunder er pionerer inden for at få store datamængder gennem internetforbindelser. Det betyder for dig, at vi kan guide til gode sky-løsninger, som overholder kravene og lovgivningen på området og EU’s persondataforordning, GDPR.

Udover at levere udstyr så sørger vi også for, at alt virker, som det skal.

Vores it-afdeling har stor erfaring med de problemer, der kan opstå i it-miljøer, og vores dygtige fagfolk kan hjælpe både via remote adgang og ved at komme ud til virksomheden. Selvom dit udstyr ikke er installeret af os, kan vi altid lave fejlsøgning og afhjælpe problemet.

Vi er landsdækkende og vores dygtige supportere kan håndtere alle slags opgaver. Vores teknikere er altid klar til rykke ud, og vores telefon er åben, hvis det uforudsete skulle ske.

Hvis din virksomhed har brug for udstyr en kortere eller længere periode, tilbyder vi leje af skærme og computere mv. Vi kan både tilbyde rammeaftaler, finansiel og operationel leasing, outsourcing af udstyr, sale & lease-back programmer mm.

Ordforklaring:

  • Finansiel leasing er kort sagt en afbetalingsløsning, hvor leasingtager udpeger en køber efter leasingperioden – typisk egen virksomhed.
  • Operationel leasing er kort sagt en løsning, hvor vi leverer udstyr, som løbende udskiftes, så det til enhver tid opfylder behovet hos virksomheden. Der kan skrues op og ned for mængden af udstyr – lidt i stil med licensaftaler.
  • Out-sourcing af udstyr er kort sagt, at vi overtager al drift og ansvar som it-afdeling og “bare” skal sørge for, at alle medarbejdere er driftige på deres udstyr, ligesom vi så også holder styr på backup, sikkerhed og underleverandøraftaler.
  • Sale & lease-back er kort sagt, at vi køber alt det udstyr, I ejer, og leaser det retur til jer. Fordelen er, at I kun binder mønt i den primære forretning og ellers får en meget bedre likviditet, der kan bruges bedre andre steder end it, der kontinuerligt falder i værdi.

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får den nyeste viden om alt inden for it som den første.

Tilmeld dig her
it guide, it ebog

Læs vores e-bog

I vores e-bog finder du en masse brugbar information. Du kan blandt andet læse om de forskellige hustyper, hvordan de bliver til og hvilke designmuligheder, du har.

Download
Translate