+45 7023 2200 | info@clarus.dk

FJERNSUPPORT

Menu

Om Clarus

Specialister i klare og effektive IT-løsninger

CLARUS er specialister i support, salg, udlejning samt leasing, og drifter mellem 7.000 og 10.000 Mac-computere, PC’ere, iPhones mv. til mere end 1.000 virksomheder i Danmark … og lidt i den øvrige verden.

Mere end 20 års erfaring med Apple og IT

Vi har arbejdet teknisk professionelt med Apples udstyr og alm. PC’ere i mere end 20 år, så vi ved i al beskedenhed, og det store hele en hel del om computerne, PC’ere mm, og hvordan problemer løses med dem, så alting virker godt sammen.

Vi tager it-mæssig hånd om Jeres virksomhed, og vil give Jer den bedste service gennem faglighed, kommunikation, venlighed og sund fornuft / priser.

Betragtningen for os er, livet er for kort, og omkostningerne for store, til uduelige it-problemer, så dem løser vi, så vores kunder kan fokusere på det, som er væsentligt for dem.

I er altid velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi til kaffe, hvis I vil møde os inden I køber udstyr eller assistance hos os, eller får hjælp til udfordringerne. Vi kommer også meget gerne til Jer. – vi er nok lidt utraditionelle og lavpraktiske – men det duer for vores kunder og os.

Du kan her se, hvem det er vi blandt andet samarbejder med – måske du kender nogle af dem:

Hvorfor Clarus?

Øvrige oplysninger

Advokat: Kromann Reumert – CVR-nummer: 62606711

Bank: Vestjysk Bank – CVR-nummer: 34631328- reg. 8130, kontonr. nummer 0002930056

Forsikring: Tryg Forsikring – CVR-nummer: 24260666

Revisor: Dansk Revision A/S Statsautoriseret Revisionspartnerselskab – CVR-nummer: 31071097

Persondatapolitik – GDPR
Salgs- og leveringsbetingelser

Kontakt os allerede idag på 70232200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.
Camilla medarbejder
Heidi medarbejder
Michael medarbejder

Vores produkter

Apple logo

Apple udstyr

Vores viden om Apple udstyr er enorm, og vores lager af konfigurerede, nye og bedre Apple computere er stort, og hvad vi…
Windows logo

Windows og Apple integration

Udover leveringer af it-udstyr, så hjælper vi også med installation, drift og vedligehold, så alt virker, som det skal, hele tiden…

Hardware icon

IT-Hardware

Vi har rigtig meget it-infrastruktur relevant udstyr ind og ud af lageret løbende – computere, kabler, diske, switche, pc’ere, servere, storformatskærme, printere osv.
Montgomery logo
Vores kunder siger…

Vi har kendt og benyttet Clarus igennem 6-8 år efterhånden...

Vi har kendt og benyttet Clarus igennem 6 – 8 år efterhånden, og altid været glade og tilfredse med input, sparring, bestilinger og leverancer.

 
photo af person

Morten Faurby

Montgomery Fotografi