Om Clarus

Specialister i klare og effektive IT-løsninger

CLARUS er specialister i support, salg, udlejning samt leasing, og drifter mellem 7.000 og 10.000 Mac-computere, PC’ere, iPhones mv. til mere end 1.000 virksomheder i Danmark … og lidt i den øvrige verden.

Mere end 20 års erfaring med Apple og IT

Vi har arbejdet teknisk professionelt med Apples udstyr og alm. PC’ere i mere end 20 år, så vi ved i al beskedenhed, og det store hele en hel del om computerne, PC’ere mm, og hvordan problemer løses med dem, så alting virker godt sammen.

Vi tager it-mæssig hånd om Jeres virksomhed, og vil give Jer den bedste service gennem faglighed, kommunikation, venlighed og sund fornuft / priser.

Betragtningen for os er, livet er for kort, og omkostningerne for store, til uduelige it-problemer, så dem løser vi, så vores kunder kan fokusere på det, som er væsentligt for dem.

I er altid velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi til kaffe, hvis I vil møde os inden I køber udstyr eller assistance hos os, eller får hjælp til udfordringerne. Vi kommer også meget gerne til Jer. – vi er nok lidt utraditionelle og lavpraktiske – men det duer for vores kunder og os.

Du kan her se, hvem det er vi blandt andet samarbejder med - måske du kender nogle af dem:

Se vores referencer

Hvorfor Clarus?

  Apple-speciale, salg, service og support
  Crossplatform-viden
  Service og supportaftaler
  Akut ad hoc assistance

Øvrige oplysninger

Advokat: Kromann Reumert – CVR-nummer: 62606711

Bank: Den Jyske Sparekasse – CVR-nummer: 39178443- reg. 8130, kontonr. nummer 0002930056

Forsikring: Tryg Forsikring – CVR-nummer: 24260666 – Hent kopi af forsikringscertifikat her.

Revisor: Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab – CVR-nummer: 32285201

Back-end partnere
Persondatapolitik – GDPR
Salgs- og leveringsbetingelser

Lær os at kendeAltid 3 kontaktpersoner

Når vi samarbejder med Jer, bliver I præsenteret for 3 personer hos os, så I altid har en primær kontaktperson + yderligere 2 personer i vores organisation, som kender Jeres virksomhed, og som kan hjælpe, når det er aktuelt. Til gengæld ønsker vi også at kende 3 personer i Jeres virksomhed, og derfor kalder vi det for 3+3 kontakt. Det hjælper med drift, indkøb, levering osv. ved ferier, fridage, møder og andre situationer, hvor en medarbejder ikke kan være tilstede hos Jer eller os.

Vores produkter

Apple udstyr

Vores viden om Apple udstyr er enorm, og vores lager af konfigurerede, nye og bedre Apple computere er stort, og
hvad vi…

Læs mere

Windows og Apple integration

Udover leveringer af it-udstyr, så hjælper vi også med installation, drift og vedligehold, så alt virker, som det skal, hele tiden…

Læs mere

IT-Hardware

Vi har rigtig meget it-infrastruktur relevant udstyr ind og ud af lageret løbende – computere, kabler, diske, switche, pc’ere, servere, storformatskærme, printere osv.

Læs mere
Se alle produkter

Vores kunder siger…

De fleste kan med fordel bruge Clarus’ kompetencer...

De fleste kan med fordel ville kunne bruge Clarus’ kompetancer indenfor hhv. udstyrsleverancer, it-reparationer, system-løsninger på særligt blandede miljøer med både Mac og PC og masser af iPhones, iPads osv. – så når vi spørges til et leverandørforslag, så peger vi tit på Clarus, og de har ikke skuffet … endnu (griner).

Jan Larsen
X&CO A/S