+45 7023 2200 | info@clarus.dk

FJERNSUPPORT

Menu

Succesfuld IT-virksomhed udvider ejerkredsen og sætter tryk på væksten

Clarus IT logo med farve
For mere information:
Heidi Bengtson Christensen
Torben Knudsen
Michael Nørregaard Henneke

CEO i CLARUS IT Michael Nørregaard Henneke udpeger Heidi Bengtson Christensen som ny direktør og partner og Torben Knudsen som partner af CLARUS IT. De forskellige profiler og kompetencer skal sikre, at virksomheden fortsat er rustet til vækst og kan imødekomme kundernes stigende behov for intelligente og velfungerende it-løsninger.

I 25 år har IT-virksomheden CLARUS med stor succes hjulpet mindre og større virksomheder med skræddersyede IT-løsninger. Firmaet supporterer i dag mere end 1.000 kunder i hele landet med 8.000-9.000 Mac-computere, PC’ere, servere og andet udstyr.

Det har været med Michael Henneke, som enekaptajn bag roret i alle årene. Men de dage er nu ovre, og det er med stor glæde, at han i dag annoncerer, at ejerkredsen i firmaet bliver udvidet med to nye og stærkt kompetente personer: Heidi Bengtson Christensen og Torben Knudsen. De har begge et indgående kendskab til virksomheden, som henholdsvis dedikeret medarbejder og mangeårig samarbejdspartner. Firmaet øger samtidig kapitalen væsentligt, etablerer en stærk bestyrelse og ændres til CLARUS IT A/S.

”Jeg har truffet beslutningen, da jeg vil, og skal have flere kompetencer ind i firmaet rettidigt. På den måde sikrer vi, at CLARUS kan videreudvikle sig yderligere, også i fremtiden. Det er et markant ændret og usikkert verdensbillede, vi i dag ser ind i efter pandemi, mangel på arbejdskraft, fordyrende forsyningssikkerhed og energi samt en svækket globalisering, så markedet i dag, kan jeg ikke håndtere alene. Jeg er fuldstændig overbevist om, at vi har fundet de to bedste kandidater til at føre virksomheden videre sammen med mig,” forklarer Michael Henneke.

 

Direktør kender firmaet særdeles godt

CLARUS’ nye direktør hedder Heidi Bengtson Christensen. Hun har arbejdet i virksomheden i 18 år og kender CLARUS, de ansatte, samarbejdspartnere og Michael Henneke særdeles godt. Det er med stor ro, at hun har takket ja til de nye udfordringer, fordi hun ved, at hun har kollegaernes fulde opbakning og tillid.

”Jeg har været i CLARUS i mange år, og Michael og jeg kender hinanden ekstremt godt. Vi er effektive til at træffe beslutninger sammen, og jeg tør godt at gå i front og lede vejen fremad.” forklarer hun.

Heidi Bengtson Christensen kommer blandt andet til at stå for den daglige drift og ledelse af hovedkontoret med salg og support, og hun fortsætter, efter eget valg, også udviklingen og samarbejdet med sine nuværende kunder. Michael Henneke og Torben Knudsen m.fl. vil primært være beskæftiget i salgs- og rådgivende aktiviteter dækkende nye og eksisterende klienter over hele landet.

 

‘Ny’ mand om bord

Torben Knudsen er sidste mand, der tilslutter sig CLARUS IT A/S’ nye ejerkreds. Det er for ham et naturligt valg, efter han sidste år solgte sin virksomhed Midtjysk Data, hvorfra han i mange år har arbejdet tæt sammen med CLARUS, Heidi Bengtson Christensen og Michael Henneke.

Torben Knudsens drøm for CLARUS IT er, at firmaet bliver SMV-markedets foretrukne valg, når de har brug for skræddersyede IT-løsninger. Hans force er de tætte relationer, og Torben Knudsen betegner sig selv som kundens mand, som finder de bedste løsninger. For at styrke firmaets tilstedeværelse i Østjylland, flytter han til Aarhus for at komme tættere på kundekredsen i området.

”Det er en spændende mulighed, som jeg ser utrolig meget frem til. Vi er tre garvede profiler med hver vores specialer og kompetencer inden for branchen, så vi kommer til at supplere hinanden rigtig godt. Michael kender “alle” og er god til at skabe kontakt, jeg til at gennemgå og udspecificere aftalerne og Heidi til at eksekvere på udførslen i kundernes IT-drift. Det bliver en ejerkreds med en utrolig god synergi,” forklarer Torben Knudsen.

Kontakt os allerede idag på 70232200

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.
Torben
Heidi medarbejder
Michael medarbejder