Leasing af PC og Mac til Erhverv2018-04-09T08:54:03+00:00

Leasing af Mac og PC til erhverv

Leasing af computere kan være et billigt alternativ

  • It er ofte en stor udgift i en virksomhed, men med leasing-løsninger af både Mac og PC kan du komme nemt igang
  • Med en leasing løsning har du mulighed for at skrue op og ned for antallet af computere efter behov
  • Hos Clarus har vi ingen faste klausuler eller fast varesortiment, men har igennem vores netværk adgang til et stort lager af Apple-computere og PC’ere.
  • Når man taler om leasing af it-udstyr, er der to løsninger:
    • Finansiel leasing: En afbetalingsløsning, hvor leasingtager udpeger en køber efter leasingperioden – typisk egen virksomhed.
    • Operationel leasing: En løsning hvor vi leverer udstyr, som løbende udskiftes, så det til enhver tid opfylder behovet hos din virksomhed. Der kan skrues op og ned for mængden af udstyr alt efter behov.

Kontakt os for et tilbud

KONTAKT

Clarus kan tilbyde rammeaftaler, finansiel og operativ leasing/leje, out-sourcing af udstyr samt sale- og lease-back programmer

Kontakt os allerede idag på 70 21 22 00

it-rådgivere inden for leasing af pc og mac

“De fleste kan med fordel ville kunne bruge Clarus’ kompetancer indenfor hhv. udstyrsleverancer, it-reparationer, system-løsninger på særligt blandede miljøer med både Mac og PC og masser af iPhones, iPads osv. – så når vi spørges til et leverandørforslag, så peger vi tit på Clarus, og de har ikke skuffet … endnu (griner).”

Jan Larsen, X&CO A/S

Om Clarus

Vores stærke økonomi og store viden inden for leasing af it-udstyr sikrer dig en pålidelig og stabil samarbejdspartner. Vores lagerstatus, finansielle status og styrke samt økonomiske og skattemæssige viden gør os leveringsdygtige til både mindre og større organisationer.

Kom billigt igang med leasing af Apple-computere og PC’ere

it guide, it ebog

Læs vores e-bog

I vores e-bog finder du en masse brugbar information. Du kan blandt andet læse om forskellige it-løsninger og finde ud af, hvilket it-system der passer bedst til dig.

Download
Translate