Server- og hostingløsninger til virksomheder

Den rigtige server- og hostingløsning er alfa og omega i din dagligdag

Vi er specialister i mail-udfordringer og etablerer smidige internetforbindelser. Du kan få præcis den plads og hastighed, du har brug for. Har du behov for et mindre setup, så arrangerer vi også det. Vi kan næsten alt – det er din forretning, der bestemmer.

  • Din serverløsning kan have stor indflydelse på din it-performance. Mac-brugere fylder ofte meget på PC-servere, hvilket gør netværkshastigheden lav, hvorfor det rigtige setup er vigtigt i dagligdagen.
  • Det kan være omkostningstungt, hvis dine medarbejdere sidder og venter på ustabile systemer. Vælg en udbyder, som i forvejen supporterer flere hundrede servere og tusinder af arbejdspladser, så de har den rette viden inden for området.
  • Tillægsprogrammer, korrigerende opsætninger og ændring i arbejdsgange kan være løsningen på dine server- og hostingproblemer. På den måde kan investeringen for at køre optimalt være minimal.

Bliv ringet op til en uforpligtende snakKontakt os allerede idag på 70 23 22 00

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Vores kunder siger…

Det kan simpelthen ikke gøres mere effektivt...

Med over et halvt hundrede arbejdsstationer og kreative medarbejdere, så kan vi ikke klage over at Clarus faciliterer vores samlede netværk, printere, serverpark med de traditionelle funktioner som mail, fælles-drev, FTP, workflow mm. + alle arbejdsmaskinerne på kun 4 – 6 timer pr. uge sammen med lidt intern assistance. Det kan simpelthen ikke gøres mere effektivt.

Flemming Kok
727 Communication