It-server og hosting til erhverv2018-05-08T15:48:54+00:00

Server- og hostingløsninger til virksomheder

Den rigtige server- og hostingløsning er alfa og omega i din dagligdag

  • Din serverløsning kan have stor indflydelse på din it-performance. Mac-brugere fylder ofte meget på PC-servere, hvilket gør netværkshastigheden lav, hvorfor det rigtige setup er vigtigt i dagligdagen.
  • Det kan være omkostningstungt, hvis dine medarbejdere sidder og venter på ustabile systemer. Vælg en udbyder, som i forvejen supporterer flere hundrede servere og tusinder af arbejdspladser, så de har den rette viden inden for området.
  • Tillægsprogrammer, korrigerende opsætninger og ændring i arbejdsgange kan være løsningen på dine server- og hostingproblemer. På den måde kan investeringen for at køre optimalt være minimal.

Vi sidder klar ved telefonen.

KONTAKT

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Kontakt os allerede idag på 70 21 22 00

it-rådgivere inden for leasing af pc og mac

“Med over et halvt hundrede arbejdsstationer og kreative medarbejdere, så kan vi ikke klage over at Clarus faciliterer vores samlede netværk, printere, serverpark med de traditionelle funktioner som mail, fælles-drev, FTP, workflow mm. + alle arbejdsmaskinerne på kun 4 – 6 timer pr. uge sammen med lidt intern assistance. Det kan simpelthen ikke gøres mere effektivt.”

Flemming Kok, 727 Communication

Om Clarus

Clarus supporterer flere hundrede servere og dermed også flere tusinde arbejdspladser. Vores store produktviden, support og service gør os til en stabil og kompetent samarbejdspartner. Vi er leveringsdygtige inden for it-hosting, serverhosting og på komplette løsninger.

Derfor er den rette hosting- og serverløsning vigtig

it guide, it ebog

Læs vores e-bog

I vores e-bog finder du en masse brugbar information. Du kan blandt andet læse om forskellige it-løsninger og finde ud af, hvilket it-system der passer bedst til dig.

Download
Translate