It-løsninger og it-drift til erhverv

IT-løsninger

Vi integrerer din maskine, tilslutter til Active Directory, sammenkobler til Windows-servere og sørger for printer-, mail- og VPN-opsætninger.

Vores klienter omfatter alt fra fotografer, designere og reklamebureauer til store danske og internationale marketingafdelinger og grafiske departementer. Nogle har brug for løbende sparring omkring Apples produkter i Windows-miljøer – andre behøver grundig, teknisk assistance.

Hvis du har et problem, så har vi løsningen.Uanset hvad så hjælper vi it-afdelinger med at trimme deres computere, så data kan flyde frit mellem medarbejdere og afdelinger, papiret kan printes i de rette farvetoner og filer kan deles mellem mange brugere eller med resten af verden.Hvis du i din virksomhed både har Mac- og PC-udstyr, sørger vi for at produkterne spiller sammen, så arbejdet går gnidningsfrit.

Det skal du overveje, når du skal vælge it-leverandør

  • Driftsproblemer med it kan være en stor byrde i hverdagen. Find en leverandør med 24-timers support, så du altid kan komme videre med dit arbejde.
  • Sørg for at kompetencerne er dækket internt hos leverandøreren. Det sikrer hurtig reaktion, så driften hurtigt bliver normal.
  • Find en totalleverandør, som kan opsætte, drifte og fejlsøge it-systemet. Så sikrer du lave omkostninger, fordi der ikke bruges tid på at finde hoved og hale i it-struktur og systemer.
  • Overvej om out-sourcing kan være din rigtige løsning. Med out-sourcing får du en aftale med et fast, lavt og budgetbart beløb pr. person pr. måned, så du sørger for at holde omkostninger på et stabilt niveau.

Bliv ringet op til en uforpligtende snakKontakt os allerede idag på 70 23 22 00

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Vores kunder siger…

Helt eminent god håndtering og attention

Vi styrer selv vores samlede it for over 200 brugere, men trækker med stor tilfredshed vores udstyr fra Clarus – som har en helt eminent god håndtering og attention på vores bestillinger og leverancer.

Jan Wigh
IT & Facility Manager, Miracle A/S