It-løsninger og drift til erhverv2018-04-09T08:57:47+00:00

It-løsninger og it-drift til erhverv

Det skal du overveje, når du skal vælge it-leverandør

  • Driftsproblemer med it kan være en stor byrde i hverdagen. Find en leverandør med 24-timers support, så du altid kan komme videre med dit arbejde.
  • Sørg for at kompetencerne er dækket internt hos leverandøreren. Det sikrer hurtig reaktion, så driften hurtigt bliver normal.
  • Find en totalleverandør, som kan opsætte, drifte og fejlsøge it-systemet. Så sikrer du lave omkostninger, fordi der ikke bruges tid på at finde hoved og hale i it-struktur og systemer.
  • Overvej om out-sourcing kan være din rigtige løsning. Med out-sourcing får du en aftale med et fast, lavt og budgetbart beløb pr. person pr. måned, så du sørger for at holde omkostninger på et stabilt niveau.

Kontakt Clarus idag

KONTAKT

Tag fat i vores erfarne rådgivere, som sidder klar til at hjælpe dig videre.

Kontakt os allerede idag på 70 21 22 00

it-rådgivere inden for leasing af pc og mac

“Vi har kendt og benyttet Clarus igennem 6 – 8 år efterhånden, og altid været glade og tilfredse med input, sparring, bestilinger og leverancer.”

Morten Faurby, Montgomery Fotografi

Om Clarus

Clarus har leveret it-udstyr og -løsninger til virksomheder i over 20 år. Vi har opbygget en solid erfaring og rådgivet inden for en række forskellige brancher. Vi er leveringsdygtige inden for alt fra dagligdagsproblemer til det lange strategiske it-samarbejde.

En god it-løsning sikrer driften og en høj oppetid

it guide, it ebog

Læs vores e-bog

I vores e-bog finder du en masse brugbar information. Du kan blandt andet læse om forskellige it-løsninger og finde ud af, hvilket it-system der passer bedst til dig.

Download
Translate