Case: Skræddersyet netværksløsning til SIGNAfilm

Skræddersyet netværksløsning til SIGNAfilm

Da SIGNAfilm flyttede i nye lokaler, ringede CEO Jan Tanderup Petersen til Clarus for at få den rette netværksløsning i det 1000 kvadratmeter store domicil.

Opgave:

Kablet og trådløst netværk til SIGNAfilms 23 medarbejdere plus tilstødende kontorfællesskab – en løsning, der er dimensioneret til at vokse med virksomheden

Hvorfor valgte I Clarus?

Vi havde fået et par andre tilbud som var skudt langt over målet, både i forhold til vores behov og vores budget. Og da vi før har købt udstyr hos Clarus, var det oplagt at spørge, om de kunne løse netværksopgaven.

Jan Tanderup Petersen, CEO hos SIGNAfilm

Hvad overbeviste dig om, at Clarus var den rette leverandør?

Vi har brug for ekstra netværkskapacitet, fordi vi laver film. Clarus var gode til både at afdække vores nuværende behov og forventninger til fremtiden. Det resulterede i et tilbud på en skræddersyet løsning, der kan skaleres i takt med vores vækst. Desuden var Clarus’ pris på netværksløsningen meget rimelig.

Hvordan forløb processen?

Kablingen i lokalerne var stort set på plads, så Clarus sørgede for at vi fik leveret routere og andet udstyr i god tid inden indflytning. Herefter konfigurerede teknikeren  netværksløsningen, så vi kunne arbejde fra dag 1 i de nye lokaler.

Hvad vil du fremhæve ved Clarus?

Teknikeren fik bare installation og konfiguration til at glide.
Clarus har leveret en brugbar og håndterbar netværksløsning, som vi selv kan drifte i det daglige, præcis som vi gerne vil.

– Læs mere om SIGNAfilm

Kontakt mig eller en af mine gode kolleger på mail@clarus.dk eller på hovednummeret 7023 2200 så hjælper vi jer gerne med jeres IT systemer!

– Michael Henneke, Partner