Leasing af Mac og PC til erhverv

Leasing af computere kan være et billigt alternativ

Hvis din virksomhed har brug for udstyr en kortere eller længere periode, tilbyder vi leje af skærme og computere mv. Vi kan både tilbyde rammeaftaler, finansiel og operationel leasing, outsourcing af udstyr, sale & lease-back programmer mm.

Ordforklaring:

 • Finansiel leasing er kort sagt en afbetalingsløsning, hvor leasingtager udpeger en køber efter leasingperioden – typisk egen virksomhed.
 • Operationel leasing er kort sagt en løsning, hvor vi leverer udstyr, som løbende udskiftes, så det til enhver tid opfylder behovet hos virksomheden. Der kan skrues op og ned for mængden af udstyr – lidt i stil med licensaftaler.
 • Out-sourcing af udstyr er kort sagt, at vi overtager al drift og ansvar som it-afdeling og “bare” skal sørge for, at alle medarbejdere er driftige på deres udstyr, ligesom vi så også holder styr på backup, sikkerhed og underleverandøraftaler.
 • Sale & lease-back er kort sagt, at vi køber alt det udstyr, I ejer, og leaser det retur til jer. Fordelen er, at I kun binder mønt i den primære forretning og ellers får en meget bedre likviditet, der kan bruges bedre andre steder end it, der kontinuerligt falder i værdi.

Hvorfor leasing?

 • It er ofte en stor udgift i en virksomhed, men med leasing-løsninger af både Mac og PC kan du komme nemt igang
 • Med en leasing løsning har du mulighed for at skrue op og ned for antallet af computere efter behov
 • Hos Clarus har vi ingen faste klausuler eller fast varesortiment, men har igennem vores netværk adgang til et stort lager af Apple-computere og PC’ere.
 • Når man taler om leasing af it-udstyr, er der to løsninger:
  • Finansiel leasing: En afbetalingsløsning, hvor leasingtager udpeger en køber efter leasingperioden – typisk egen virksomhed.
  • Operationel leasing: En løsning hvor vi leverer udstyr, som løbende udskiftes, så det til enhver tid opfylder behovet hos din virksomhed. Der kan skrues op og ned for mængden af udstyr alt efter behov.

Bliv ringet op til en uforpligtende snakClarus kan tilbyde rammeaftaler, finansiel og operativ leasing/leje, out-sourcing af udstyr samt sale- og lease-back programmer

Kontakt os allerede idag på 70 23 22 00

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Vores kunder siger…

Vi har kendt og benyttet Clarus igennem 6-8 år efterhånden...

Vi har kendt og benyttet Clarus igennem 6 – 8 år efterhånden, og altid været glade og tilfredse med input, sparring, bestilinger og leverancer.

Morten Faurby
Montgomery Fotografi