4 års garanti på Apple-grej

Alle, der har haft udstyr til reparation på et Apple-værksted, ved det er “jävla-dyrt”, at få fixet et kabel, en skærm, batteri eller andre dele i maskinerne, når de bliver defekte.

Det har vi nu løst for jer, der vil selv – købe på nettet, rode med grejet i aftentimerne, osv.

Vi giver jer simpelthen 4 års TOTAL-GARANTI & REKLAMATION på de allermest købte Apple pro maskiner på CLARUSSHOP.DK. Det betyder, vi har 4 doblet den almindelige standard garanti & reklamation fra Apples 1 år til 4 år – det er da til at tage og føle på 🤩.

… priserne er fortsat de samme, som du kender fra AppleShop’en og andre webshops, men I får altså 3 års ekstra reklamation og garanti.

Vi topper den ekstra TOTAL-GARANTI & REKLAMATION

Derudover topper vi den ekstra TOTAL-GARANTI & REKLAMATION med at vi har flere konfigurerbare modeller på lager, som selvfølgelig også har ekstra reklamation og garanti*

Det betyder, vi ofte kan levere special-maskiner med ekstra RAM / hukommelse, lager / solid state drive, CPU – og ikke mindst udvidet tastatur med numeriske taster med det samme, så I undgår lange leveringstider.

Vi vil helst levere omgående.

Og det vi ikke har på CLARUSSHOP.DK – det kan vi som hovedregel altid skaffe – men så skal du lige give os et kald på 70232200 eller en mail på mail@clarus.dk

Vi vil så gerne gøre det lidt bedre for hver gang.

*) Og når lortet går i stykker (det gør sådan noget jo indimellem), så vælger vi det Apple-værksted, som på det pågældende tidspunkt er registreret hurtigst til at fixe den fejl, dit grej har fået.

Hold kæft, vi har det godt 😎

Kontakt mig på mh@clarus.dk – eller på 40612207
så hjælper vi gerne!

– Michael Henneke, Partner