Printer eller kopimaskine? – svaret beror på mange ting, men økonomisk beror det på printmængden. Lykkeligvis for os, stiger behovet for print hos vores kunder, så vi kan hjælpe med enten en ny printer, eller en stor og regulær kopimaskine – og det er kopimaskinen, som på grund af den efterhånden meget lave indkøbs- eller lejepris og høje printkvalitet, der får mere og mere at lave.

Når vi hjælper en kunde med at skifte, får vi ofte en udemærket og velfungerende printer med retur – en som egentlig ikke har en reel værdi, så hvad bedre end at forære den til en af vores øvrige gode kunder, som vil kunne finde anvendelse for den … indtil behovet er til en kopimaskine 😉

Derfor kan du som kunde hos os, sige til, hvis du mangler en brugt A4 eller A3 printer, så kigger vi på lageret, hvad der er kommet ind af gratis printere.

Kontakt en af dine sædvanlige 3 kontaktpersoner eller send os en mail på: vip@clarus.dk