Har du fået en af de nye MacBook Pro’er? – så er du givet blevet udfordret – og måske lettere irriteret på Apples beslutning om brug af kun USB-C porte.

De 2 – 4 USB-C porte har givet irritation og frustration på grund af manglende mulighed for at tilkoble “gamle” enheder – og i særdeleshed benytte de gamle strømforsyninger til de nye computere.

Nu er det fixet

Det er lykkedes os, at finde en USB-C til MagSafe adapter – og til kun et par hundrede kroner. Ikke nogen stor information, men ualmindelig god til at spare over 700 kroner excl. moms på en ekstra strømforsyning med ledning. Du kan selvfølgelig få adapteren med når du køber nyt/mere gear, alternativt kan du trække den i USA (god anledning til en hurtig tur til NY) – https://elecjet.com/collections/cable/products/anywatt

Og så lige en enkelt anbefaling af NEM-ID app’en

Med installation af NEM-ID app’en sender NEM-ID login fra e-boks, bank, forsikring osv. en anmodning til din telefon, og du kan så godkende med fingeraftryk eller kode, så du er helt fri for at “fedte rundt” med nøglekort – det er helt fantastisk nemt. Vi har ikke mødt nogle reelle problemer med det endnu, så vil blot give vores besyv med, at vi også oplever den som værende brugbar.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du har brug for adapteren, assistance til NEM-ID app-installation eller andre IT-udfordringer, så tøv ikke med at kontakte os på: mail@clarus.dk.