Vi udvikler det indviklede

Du driver en større virksomhed, et mellemstort trykkeri eller et mindre reklamebureau. Eventuelt er du freelancefotograf eller selvstændig grafisk designer. Måske noget helt sjette.

Under alle omstændigheder er dit hoved fuld af faglighed og har ikke plads til itproblemer.

Så lad Clarus om dem. Vi står klar til at overtage dit besvær med elektronikken, så du kan bruge din tid på det vigtige i dit arbejde. Clarus består af en række erfarne eksperter og tekniske problemknusere, der fokuserer på alt, der får store og små virksomheders daglige it til at fungere optimalt.

Mange kunder af alle slags har været forbi med store og mindre udfordringer, så vores hukommelse er fuld af gode idéer og rettidig omhu. Vi kan derfor skrue den løsning sammen, der virker bedst for dig og din virksomhed.


Et problem, siger du? – Du ringer bare!

Hvad enten du har brug for hjælp til at installere printer, ønsker at leje udstyr, har akut behov for at genskabe data, eller du har træffe en langsigtet, strategisk beslutning omkring indkøb af it-udstyr, så kan du altid regne med klar tale fra os.


Med over et halvt hundrede arbejdsstationer og kreative medarbejdere, så kan vi ikke klage over at Clarus faciliterer vores samlede netværk, printere, serverpark med de traditionelle funktioner som mail, fælles-drev, FTP, workflow og mmm. + alle arbejdsmaskinerne på kun 4 - 6 timer pr. uge sammen med lidt intern assistance. Det kan simpelthen ikke gøres mere effektivt. Dertil køber vi alt vores udstyr hos Clarus, som altid kan levere til konkurrencedygtige markedspriser - ellers siger de til.
Flemming Kok, 727 communications as, Direktør

 

Vi mener det når vi siger at du bare kan ringe. Det kan du gøre på 70 23 22 00 – dag og nat. Du kan også udfylde nedenstående formular – så svarer vi senest næste hverdag.

Dit navn

Din e-mail

Firmanavn

Din besked